3 partinin milletvekilleri katılmadı, Kartalkaya komisyonu toplanamadı

KARTALKAYA OTEL YANGINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞEMEDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kartalkaya’daki Otel Yangını Araştırma Komisyonu, toplantı yeter sayısına ulaşılamadığı için toplanamadı.

Komisyon Başkanı AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, toplantı için yeterli sayının olmadığını belirtti. Komisyonda bugün İstanbul Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi’nden yangın alanında uzman akademisyenlerin sunum yapması bekleniyordu.

CHP, İYİ PARTİ VE DEM PARTİ MİLLETVEKİLLERİ KATILMADI

ÇOCUĞA KARŞI ŞİDDET VE İSTİSMARI ARAŞTIRMA KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ, DİĞERLERİ İPTAL EDİLDİ

Çocuğa Karşı Şiddet ve İstismarı Araştırma Komisyonu toplantısını gerçekleştirirken; Kadına Karşı Şiddet ve Ayrımcılığı Araştırma Komisyonu ise iptal edildi.

Kaynak: ANKA / Politika

Related Posts

Sabiha Gökçen’i karıştıran cisim

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistte bulunan ölü tavşan nedeniyle iniş yapmak isteyen 3 uçak pisti pas geçti, uçuşlar kısa süreli aksadı.

Kastamonu’da baraj göletine çocuk boğuldu

Kastamonu’da Karaçomak Baraj gölüne giren 16 yaşındaki çocuk boğuldu.

Türkiye- Suriye doğal gaz hattı açıldı

Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı

TOGG fabrikasında işten çıkarma iddiası

Bursa’nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren yerli otomobil üreticisi TOGG fabrikasında yaklaşık 200 çalışanın işten çıkarıldığı iddiası gündem yarattı. CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, yaşananlara tepki göstererek, konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıyacağını açıkladı.

Uçağa yön değiştirten risk: Dikkat! Uzmanlar uyarıyor

İstanbul-Seul seferini yapan uçakta bir yolcu harici şarj aletini düşürdü. Düştüğü yerden çıkartılamayınca uçak İstanbul’a döndü. Peki pilot neden bu kararı aldı? Uçağa yön değiştiren bu cihaz nasıl bir risk taşıyor? Uzmanlarına sorduk. (Haber: Ali Ablay)

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi