Bakırköy’de yolun karşına geçerken felaketi yaşadı

Osmaniye Mahallesinde Yaşlı Kişiye Otomobil Çarptı

Kaza, saat 23.00 sıralarında Osmaniye Mahallesi Aksu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki 59 AKA 021 plakalı araç, yola ani bir şekilde çıkan yaşlı bir kişiye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan yaşlı kişi ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine ulaştı.

Yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı ve ardından ambulansla yakındaki hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Araç sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, kaza hakkında detaylı bir inceleme başlattı.

Related Posts

DEM Parti’de ‘Silopi’ krizi: İstifa yürüyüşünde ortalık karıştı

DEM Parti’li Silopi Belediye Başkanı Jiyan Ormanlı’nın parti disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından, istifasını isteyen kişilerin düzenlediği yürüyüşte arbede çıktı.

Belediye duyurdu: 4-5 Temmuz tarihinde denize girmek yasaklandı

Giresun Belediyesi, yüksek dalga ve rip akıntısı tehlikesi nedeniyle 4-5 Temmuz tarihlerinde denize girişi yasakladı. Karar, olası boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla alındı. Yetkililer, halkı uyararak yasağa uyulmasını ve sahillerde dikkatli olunmasını istedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Erdoğan yarın Azerbaycan’a gidiyor: Dikkat çeken KKTC ayrıntısı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatının 17. Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Azerbaycan’ın Hankendi şehrini ziyaret edecek.

Netanyahu, ateşkes için şartını açıkladı

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haberine göre, Netanyahu, İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Askalan kentindeki Eylat-Aşkelon Boru Hattı Şirketi genel merkezindeki açıklamasında, “Silah tutan herkesi öldürmemiz gerekiyor. Daha azı değil …

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.