Miras meselesi yüzünden dehşet saçtı: Kardeşini ve yengesini öldürdü

Acıpayam’da Miras Meselesi Kanlı Bitti: Kardeşini ve Yengesini Öldürdü!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, miras meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. 55 yaşındaki Şerif Ali A., daha önce sorunlar yaşadığı kardeşi Süreyya A. ve yengesi Zennur A. ile evlerinde gergin bir şekilde buluştu.

Gerginlik hızla artarken, Şerif Ali A., elindeki tüfekle kardeşi Süreyya A. ile yengesi Zennur A.’ya ateş etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Müdahale eden sağlık ekipleri, çiftin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ise kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

Katil Zanlısı Kaçtı!

Olayın ardından kaçan Şerif Ali A.’nın yakalanması için jandarma ekipleri yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Acıpayam’da yaşanan bu üzücü olay, çevre sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, katil zanlısının yakalanması için herkesin işbirliği yapması bekleniyor.

Related Posts

140 milyon dolarlık soygun! 300 kişiyi dolandırdılar

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), merkezi Georgia eyaletinde yer alan “First Liberty Building and Loan” adlı kredi kuruluşuna yönelik soruşturma başlattı. Soruşturmacılar, Georgia Kuzey Bölge Mahkemesine sundukları belgede, kuruluşun …

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Gazze’de her gün yeni bir dram

Soykırımcı İsrail, Deyr el-Belah’ta gıda almak için sırada bekleyen 15 kadın ve çocuğu katletti. Han Yunus’ta ise un sırasındayken evi İsrail saldırısına hedef olan engelli baba Mecdi Cadallah, döndüğünde eşinin ve çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı.

Karabük’te kayalıktan düşen kişi yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kayalıktan düşen bir kişi yaralandı.

Batı Şeria’da gerilim sürüyor: 3 Filistinli darbedildi

İşgal altındaki Batı Şeria’da tansiyon yükselmeye devam ediyor. Cenin ile Nablus arasında bulunan Mesudiye bölgesinde, yerleşimci İsraillilerin saldırısına uğrayan 3 Filistinli darbedilerek yaralandı. Filistin Kızılayı, yaralılara olay yerinde müdahale ettiklerini duyurdu.

Akıl tutulması: Kendisini ıslatmayan bahçıvanı dövdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde serinlemek isteyen Hasan A. (15), kendisini hortumla ıslatmayı reddeden bahçıvan Mustafa A.’yı (61) darbetti.