Annesini ütüyle öldüren babasından şikayetçi oldu

Tekirdağ’da Eşi Ütüyle Vurarak Öldüren Koca Hakkında Şikayetçi Olan Oğlu Babasından Adalet İstedi

Tekirdağ’da eşi Elif Dim’i darbedip, başına ütüyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla ‘Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılanan Hasan Dim’in oğlu M.B.D., babasından şikayetçi olarak cezalandırılmasını istedi.

Olay, 23 Ağustos 2024 gecesi Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleşti. Kentte çiğ köfte dükkanı işleten Hasan Dim ile fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuğunun annesi Elif Dim arasında, çocukların evde olmadığı bir sırada tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Dim, eşi Elif Dim’i darbederek öldürdü. Olayın ardından kaçan Dim, mahallede bulunan kahvehanede çalışan oğlu A.E.D’nin yanına giderek durumu bildirdi. Eve gelen oğlu, annesinin hareketsiz olduğunu fark edince polise haber verdi. Yapılan incelemede Elif Dim’in hayatını kaybettiği belirlendi.

3 gün sonra yakalandı

Olaydan sonra kaçan Hasan Dim, 3 gün sonra kırsal Karacakılavuz Mahallesi’nde gözlendi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Dim’i durdurup teslim olmasını istedi. Kendisini bıçakla tehdit eden Dim, JASAT ekiplerinin ikna çabaları sonucu teslim oldu.

‘Başına ütü ile vurdu’

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklanan Hasan Dim hakkında hazırladığı iddianamede, ‘Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Olayla ilgili detaylar, mahkeme sürecinde ortaya çıkmaya devam ediyor.

Related Posts

ABD’li senatörler ateşkes istiyor

ABD Senatosunun önde gelen 6 Demokrat ismi, Başkan Donald Trump’a, “Gazze’de ateşkes için İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya baskı yapması” çağrısında bulundu.

Yeşilçam’ın Usta İsimlerinden Coşkun Göğen Anlatıyor

80 yaşındaki Coşkun Göğen, sinema kariyerini ve yaşamını AA muhabirine anlattı.

Ünlü maden suyunun içinden çıktı! Satışı durduruldu, tüketmeyin

Almanya’da satışı yapılan ünlü bir maden suyunda, bağışıklık sistemi zayıf bireyler için ölümcül risk taşıyan bir bakteri tespit edildi. Yetkililer, tüketicilere ürünleri acilen kullanmayı bırakmaları ve sağlık durumlarını izlemeleri yönünde uyarıda bulundu.

“En cesur cerrah” olarak ünlenmişti: Dolandırıcılık için kendi bacaklarını kesmekle suçlanıyor

Bir dönem “Britanya’nın en cesur cerrahı” olarak anılan 49 yaşındaki cerrah Neil Hopper, kendi bacaklarının kesilmesiyle ilgili sigorta dolandırıcılığı suçlamasıyla hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Basın Özgürlüğü Mesajı

Rektör Kaçar, sansürün kaldırılışının 117. yılını kutlayarak basın özgürlüğüne vurgu yaptı.

Ümit Özat’ın paylaşımı Fenerbahçelileri kızdırdı

Daha önce en büyük Ali Koç muhalifi olan TikTok fenomeni Ümit Özat’ın, “Ali Koç da bu camianın emekçisi, delikanlısı. Devam etmeli, çünkü başlattığını yarım bırakmak ona yakışmaz” sözleri Koç muhaliflerini kızdırdı. Ümit Özat’ın eski paylaşımları gün yüzüne çıkarıldı…