Rus heyetinin başkanı Medinskiy: Fidan ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik

Rusya heyeti, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde Türk Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile bir araya geldikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Rusya Devlet Başkanı Putin’in talimatıyla Ukrayna ile doğrudan ikili görüşmeler yapmak üzere İstanbul’a gelen heyetin başında bulunan Medinskiy, görüşmenin verimli geçtiğini belirtti. “Bugün Türk Dışişleri Bakanı (Hakan Fidan) ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik, pozisyonumuzu detaylı bir şekilde anlattık.”

16 Mayıs sabah saat 10’dan itibaren Ukrayna heyetinin görüşme yerine gelmesini bekleyeceklerini ifade eden Medinskiy, “Hazırız, çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Related Posts

ABB Başkanı Mansur Yavaş’dan yargı hamlesi! AKP’li Gökçek’i tanık olarak gösterdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş son günlerde kamuoyunda ‘bardak alımı’ konusundaki iddiaları yargıya taşıdı. AKP Milletvekili Osman Gökçek ile İl Başkanı Hakan Han Özcan tanık olarak gösterildi; bildiklerini savcılıkla paylaşmaları istendi.

TikTok canlı yayınında korkunç cinayet: Fenomenin ölümü ülkede infial yarattı

Meksika, bir kez daha canlı yayında işlenen korkunç bir kadın cinayetiyle sarsıldı. TİKTOK CANLI YAYININDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI Sosyal medyada yüz binlerce takipçiye sahip olan Valeria Márquez, 9 Mayıs günü Zapopan kentindeki “Blossom The Beauty …

Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde, park halindeyken alev alan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

MSB’den Bakırhan’ın korucularla ilgili sözlerine tepki: Milletimizin dayanışma ruhu karşısında beyhude bir çaba olmaktan öteye geçmez

MSB’den Bakırhan’ın korucularla ilgili sözlerine tepki: Milletimizin dayanışma ruhu karşısında beyhude bir çaba olmaktan öteye geçmez

Çölyaklı açlığa mahkum! Ürünler ateş pahası!

Türkiye’de yaklaşık 750 bin çölyak hastası, glütensiz ürünlerdeki fahiş fiyatlar nedeniyle temel gıda ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor… Ömür boyu buğday, arpa, çavdar ve yulaf gibi tahıllardan uzak durmak zorunda olan hastalar, 400 gramlık bir makarnaya 172 lira, bir çubuk krakere ise 67,50 lira ödemek zorunda kalıyor.

Bu fotoğraf 20 milyon ödüllü terörist dolu

PKK’nın kendini fesih ettiği kongredeki kişiler, İçişleri Bakanlığı’nın 20 milyon lira para ödüllü kırmızı kategorisinde aranıyor.