Aile Bakanlığı fenomen Mükremin Gezgin için harekete geçti

Sosyal Medya Fenomeni Mükremin Gezgin’e Tepki: Aile Bakanlığı İşlem Başlattı

Sosyal medya dünyasının tanınmış isimlerinden Mükremin Gezgin, son paylaşımıyla gündeme oturdu. Videoda çocukların da yer alması tepkilere neden oldu ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konuyla ilgili adım attı.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgilere göre, videoda Gezgin’in erkek çocuklarına “Ben kadınım değil mi?” şeklinde ifadeler kullandığı tespit edildi. Bu durum üzerine Bakanlık, Türk Ceza Kanunu’nda yer alan “hayasızca hareketler” ve “müstehcenlik” suçlarından suç duyurusunda bulunacak.

Olayla ilgili hukuki sürecin başlatıldığı ve gerekli adımların atılacağı vurgulandı. Herkesin hukuk karşısında eşit olduğu prensibinin ön planda tutulacağı belirtildi.

Related Posts

Yalova’da evinde uyuşturucu bulunan zanlı tutuklandı

Yalova’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Bakan Bayraktar: Akkuyu NGS tamamlandığında Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Gabar Dağı’ndaki petrol üretimine ilişkin, “Oradan her yıl 2 milyar dolar kasamıza para geliyor. İnşallah üretim arttıkça daha da fazla olacak” dediği açıklamasında ayrıca Akkuyu’nun tamamlandığında Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu da karşılayacak karşılayacağını söyledi.

MHP’li eski başkan tutuklandı

Kırıkkale’de, “irtikap” suçlamasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 5’i tutuklandı. Aralarında eski Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın da bulunduğu şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece farklı adli kararlarla serbest bırakıldı ya da tutuklandı.

İsrail Lazkiye’yi bombaladı

İsrail ordusunun Suriye’nin batısındaki Lazkiye kentinin Ceble ilçesine düzenlediği hava saldırısında bir kişi hayatını kaybetti. Suriye devlet televizyonu El-İhbariyye’ye göre, İsrail, Lazkiye iline bağlı Ceble ilçesine bağlı Zama Köyü’nü vurdu …

Sayılarında ciddi artış gözlenmişti: Bir haftada 6 ölü balina kıyıya vurdu

San Francisco Körfezi bölgesinde bir hafta içinde 6 gri balina ölü olarak kıyıya vurdu. Yetkililer, ölümlere ilişkin araştırma başlattıklarını belirtti.

Sinopta 113 üniversite öğrencisi hastanelik oldu

Sinop Valiliği, kentte 113 üniversite öğrencisinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğunu ve öğrencilerin ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiğini bildirdi.