Aksaray’da Trafik Kazası: 6 Yaralı

Aksaray’da Korkunç Kaza Sonrası Yaralılara Kaldırımda İlk Müdahale

Aksaray’da meydana gelen feci kazada, otomobilin hafif ticari araca arkadan çarpması sonucu 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale kaldırımda yapıldı.

Kaza, akşam saatlerinde E-90 Karayolu Küçük Bölcek Mahallesi mevkiinde Nevşehir-Ankara kavşağında gerçekleşti. Aksaray’dan Ankara istikametine seyreden Ş.K. idaresindeki 68 ADL 744 plakalı Fiat Doblo marka hafif ticari araca, yine aynı istikamete seyreden A.S.K. yönetimindeki 68 EZ 535 plakalı Fiat Tofaş marka otomobil hızla arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kaza sırasında Tofaş marka otomobilde bulunan R.Ç. ve D.S. ile diğer aracın sürücüsü Ş.K., yolcular N.A. ve A.A. olmak üzere 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. Olay yerine ulaşmakta güçlük çekilen sağlık ekipleri, yaralılara kaldırımda müdahale etti. Polis ekipleri ise karayolunda trafik güvenliği sağlarken, yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yasin Can – 3. Sayfa

Related Posts

Bayram sofrası sağlığınızı bozmasın! Eti böyle tüketin: ‘Yağa yağ eklemeyin’

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

Yatakta asla yüz üstü yatmayın: İşte nedeni

Gece boyunca nasıl uyuduğunuz dinlenme kalitenizi değil, tüm vücut sağlığınızı etkileyebilir. Uzmanlara göre bazı uyku pozisyonları, omurgayı zorlarken nefes almayı da güçleştiriyor. Özellikle yüzüstü yatmak, pek çok riski beraberinde getiriyor. İşte nedeni…

Göz kaşımak düşündüğünüzden tehlikeli olabilir

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Serdar Marol, göz nezlesinde kaşımanın hastalığı tetiklediğini belirterek, kaşımanın keratokonus gibi kalıcı göz bozukluklarına yol açabileceği uyarısında bulundu.

Alerjik şikayetler arttı, vatandaşları ‘polen’ endişesi sardı

Havaların ısınmasıyla birlikte son dönemde artan polen yoğunluğu, alerjik şikayetlerin artırdı. Van’da da mayıs ve haziran aylarında polen yoğunluğunun zirveye ulaştı

ABD’de BionTech aşılarına ‘Genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir’ uyarısı eklenecek

ABD’de BionTech aşılarına ‘Genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir’ uyarısı eklenecek

Solaryumda unutulan kadın hastanelik oldu!

Solaryumda unutulan kadın hastanelik oldu!