Antalya’da kaybolan 2 yaşındaki kız çocuğu bulundu

Kayıp Suriye Uyruklu Çocuk Beyrebucak Mahallesi’nde Bulundu

Beyrebucak Mahallesi’nde dün kaybolan Suriye uyruklu 2 yaşındaki Esil Mustafa’yı arama çalışmalarına, AFAD, jandarma, İHH arama kurtarma ve gönüllülerden oluşan 250 kişilik ekip katıldı.

Yaklaşık 8 saat süren dron destekli çalışmalarda, çocuk kaybolduğu bölgeden 1 kilometre uzaklıkta bulundu.

Çocuk, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Beyrebucak Mahallesi’nde dün Esil Mustafa’dan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmiş, ihbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve İHH arama kurtarma ekipleri sevk edilmişti.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Hizbullah: ABD Hizbullah’ın silahsızlandırılmasını içeren yeni bir anlaşma istiyor

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, anma töreninde konuştu. Kasım, Hizbullah’ın silahsızlandırılması meselesinin, İsrail’in genişlemesi yolunda atılan bir adım olduğunu ifade etti.

Kastamonu’da Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu imalatı sebebiyle 2 şüpheli Kastamonu’da tutuklandı.

Görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yerine başkanvekili olarak Ufuk Bayır seçildi.

Görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yerine başkanvekili olarak Ufuk Bayır seçildi.

Kaymakam Karaaslan, Tam Puanlı Öğrencileri Ağırladı

Merzifon Kaymakamı, LGS’de tam puan alan öğrencileri tebrik ederek başarılarını kutladı.

Sakaryaspor Kampı Tamamlandı

Sakaryaspor, Bolu’daki kampının ilk etabını başarıyla tamamladı, yeni transfere de vurgu yapıldı.

Sigara Kullanımıyla Mücadele Çağrısı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, sigara kullanımının artışına dikkat çekerek kapsamlı çalışmalar yapılacağını açıkladı.