AŞT tüm oyunlarını kapalı gişe oynuyor Sanatın ruhu sahneye taşınıyor

AŞT tüm oyunlarını kapalı gişe oynuyor Sanatın ruhu sahneye taşınıyor

Antalya Şehir Tiyatroları (AŞT) 8 yeni oyunuyla birlikte sezonu dolu dolu sürdürüyor. 8 yeni oyunla birlikte sezona hızlı bir giriş yapan AŞT’nin tüm oyunları kapalı gişe oynuyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, sanatseverleri tiyatronun büyülü dünyasıyla buluşturmaya devam ediyor. Uzun yıllardır şehirdeki sanat yaşamına sağladığı katkıyla ve köklü tiyatro geleneğiyle adından sıkça söz ettiren AŞT, bu sezon sahnelediği 8 yeni oyunla birlikte sezonu dolu dolu sürdürüyor. AŞT, güçlü oyuncu kadrosu, yaratıcı sahne arkası ekibi ve etkileyici dekor tasarımlarıyla tiyatro sanatına yepyeni bir soluk getiriyor. TOPLAM 23 OYUN SAHNELENİYOR Bertolt Brecht’in meşhur oyunu “Mezbahaların Kutsal Johannası” ile birlikte sezonu açan Antalya Şehir Tiyatroları’nın bu sezon ilk defa sahneye koyduğu oyunlar arasında: “Antigone, Akide Şekeri, Kafatası, Romeo + Juliet = Aşk(?), Kuş Adımları, Parçacık ve Marangozun Köpeği Kaştanka” gibi oyunlar da bulunuyor. Toplamda 23 oyunu Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde bulunan Büyük Sahne ve Performans Sahne ile birlikte, Karaalioğlu Parkı içerisinde bulunan Yıldız Kenter Sahnesi’nde seyirciyle buluşturan Şehir Tiyatroları, neredeyse tüm oyunlarını kapalı gişe oynuyor. İZLEYİCİDEN TAM NOT Antalya Şehir Tiyatroları, birbirinden yetenekli ve alanında deneyimli oyuncularıyla birlikte yerli ve yabancı klasiklerden, günümüz modern tiyatrosuna uzanan geniş bir repertuar sunarak sanatseverlere unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Sadece yetişkinlere yönelik değil, aynı zamanda çocuklara yönelik olarak da oyunlar sahneleyen Antalya Şehir Tiyatroları, her yıl düzenlediği tiyatro festivalleri, atölyeler ve özel gösterimlerle şehrin kültürel dokusunu güçlendirip, izleyicilerden tam not alıyor. Güncel program ve etkinlikler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyen sanatseverler, Antalya Şehir Tiyatroları’nın resmi web sitesi olan ast.gov.tr’yi ziyaret edebilir.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Gece 2’den ilk fragman yayınlandı

Freddy’nin Pizza Dükkanında Beş Gece 2’den ilk fragman yayınlandı

Ermeni tarihinin önemli merkezlerinden Ani Katedrali restore ediliyor: Cami olarak ziyaretçilere açılması gündemde

Ermeni tarihinin önemli merkezlerinden Ani Katedrali restore ediliyor: Cami olarak ziyaretçilere açılması gündemde

Kocaeli’de bugün siren sesi duyulacak! Valilik uyardı: Kocaeli’de neden siren çalıyor?

Kocaeli’de 4 Temmuz 2025 Cuma günü il genelinde siren sesleri yankılanacak! Kocaeli Valiliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), vatandaşları paniğe kapılmamaları konusunda uyardı. AFAD ve ASELSAN iş birliğiyle geliştirilen yerli ve milli İkaz ve Alarm Sistemi’nin testi kapsamında yapılacak bu uygulama, 60 saniye sürecek düz siren sesi ve “Dikkat Dikkat, İlimizde Kurulan İkaz ve Alarm Sisteminin Test Yayınıdır. Lütfen Panik Yapmayınız!” anonsuyla gerçekleşecek. Peki, 4 Temmuz Kocaeli’de siren sesi neden çalıyor?

TUS ek yerleştirme tercihleri

ÖSYM, 2025 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2025-TUS 1. Dönem) ek yerleştirme tercih işlemlerinin başladığını duyurdu. Tercih işlemleri 7 Temmuz’da sona erecek.

Rektör Gürel köy okulunda öğretmeniyle buluştu

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel (56), ilkokul öğretmeni İsmail Aras (96) ile eğitim gördüğü okulda buluştu. Gürel hem çocukluğunun geçtiği sınıfı gezdi hem de öğretmeninin elini öptü.

ÖSYM hafta sonu 2 ayrı e-YDS düzenleyecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı’nca, 28 ve 29 Haziran tarihlerinde yabancı dil sınavları e-YDS 2025/7 ve e-YDS 2025/8 düzenlenecek.