Ayşe Barım’ın aylık kazancı ortaya çıktı

Gezi Parkı Araştırması Kapsamında Tutuklanan Ayşe Barım’ın Gelir Beyanı Ortaya Çıktı

Gezi Parkı soruşturması kapsamında gözaltına alınan bazı sanatçı ve oyuncuların menajerliğini yapan Ayşe Barım, olayların planlayıcısı olarak suçlanıyor. Barım, “Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek” suçundan tutuklanarak hüküm giydi.

Aylık Gelir Açıklaması

Ayşe Barım, savcılık ifadesinde yaptığı açıklamada, 2002 yılında ID Danışmanlık Limited Şirketi’ni kurduğunu ve aylık gelirinin 300 bin lira olduğunu belirtti.

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin konuşan Barım, Mayıs 2013’te eylemlerin başlangıcında herhangi bir destek almadığını ve bazı oyuncularla birlikte parkta bulunduğunu aktardı.

Barım, “Tam olarak hatırlamıyorum ancak bir oyuncu, setten ayrılıp Gezi Parkı’na gitmek istediğini söyledi. Ben de bireysel olarak katıldım ve oyuncuları desteklemek için buluştum.” dedi.

Barım, Gezi Parkı’na 1-2 kez gittiğini ancak eylemlere katılan kuruluşlarla resmi ya da gayri resmi bir ilişkisinin olmadığını, oyuncularını parka yönlendirmediğini savundu.

Talimat Vermem Söz Konusu Değil

Aleyhinde çıkan haberlerle ilgili konuşan Barım, iftira olduğunu belirterek, Gezi Parkı döneminde hiçbir sanatçıya talimat vermediğini açıkladı.

Ayşe Barım, Gezi Parkı’nda oyuncuların performans gösterdiği görüntüler hakkında herhangi bir bilgisinin olmadığını belirtti.

“Mehmet Ali Alabora’yla Görüşmem Olmadı”

Barım, çalıştığı oyunculardan hiç kimsenin “Gezi Parkı’na git” şeklinde bir talepte bulunmadığını belirtti. Mehmet Ali Alabora’yla olan ilişkisinin ise sadece bir film galası konusuyla sınırlı olduğunu iddia etti.

#HelpTurkey paylaşımlarının kendisiyle ilgili olmadığını belirten Barım, bilgisayarında bulunan “Occupy Gezi Kadın” görselinin kendisine gönderilmiş olabileceğini savundu.

Suçlamaları Kabul Etmedim

İfadesinde suçlamaları reddeden Barım, oyuncuları koruma yükümlülüğü altında olduğunu ve hazırlanan bildiriye karşı olduğunu ifade etti. Barım, devletten mağduriyetinin giderilmesini talep etti ve suçsuz olduğunu vurguladı.

Related Posts

Manisa’daki lav kalıntıları binlerce kuşa ev sahipliği yapıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde binlerce yıl önceki volkanik patlamaların izleri, bugün göçmen kuşların güvenli yuvalarına dönüştü.

‘Orman Benim’ kampanyası ikinci yılında 81 ilde eş zamanlı gerçekleşiyor: Ormanlar bizim sorumluluk hepimizin

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğünce orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla geçen yıl başlatılan “Orman Benim” kampanyası bu yıl da 9 Mayıs’ta tüm Türkiye’de çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Kampanya kapsamında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey de İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Göleti’nde 7’den 70’e her yaştaki gönüllü vatandaşlarla birlikte orman temizliği yaparak, etkinliklere katılacak.

Google yetkililerinden Meclis’te kritik sunum

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu, bugün Google yetkililerini ağırlayarak şirketin algoritma değişiklikleri ve dijital telif konularındaki politikalarını değerlendirecek. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, toplantıda Google’ın son dönemdeki uygulamalarının medya ekosistemi üzerindeki etkilerinin ele alınacağını belirtti.

Bakan’dan çarpıcı ‘deprem’ verisi: İşte İstanbul’daki riskli bina sayısı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul’da acilen dönüşmesi gereken 600 bin konut olduğunu dile getirdi.

Son Dakika… DEM Parti Perinçek’in iddiasını doğruladı: Sırrı Süreyya Önder’in aracında suikast düzeneği bulunmuş!

Son Dakika Haberi… TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatından kısa süre önce aracına bir suikast düzeneği yerleştirildiği ortaya çıktı.

Burada kişi başına 4,5 koyun düşüyor

Yeni Zelanda’daki son sayım, kişi başına 4,5 koyun düştüğünü ortaya koydu. Ancak bu rakamlar, 1982’deki sayımın yanında adeta bir hiç…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir