Bahar Aksu’dan sonra Neriman Onur: Metro alt geçidinde katledildi

Adana’da Eski Eş Tarafından Metro Alt Geçidinde Vurularak Öldürüldü

Adana’da yaşanan trajik bir olayda, 54 yaşındaki Neriman Onur, 58 yaşındaki eski eşi Mehmet Ali Nayki tarafından metro alt geçidinde vurularak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı eski koca, kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan metro alt geçidinde meydana geldi. Merdivenlerden çıkmakta olan Neriman Onur, arkasında tabancayla yaklaşan eski eşi Mehmet Ali Nayki’yi fark ettiğinde yardım çığlıkları atmaya başladı ve kaçmaya çalıştı. Bu esnada Nayki, tabancayı ateşleyerek Onur’a başından vurdu ve olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Onur’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Yunus Timleri, cinayet şüphelisi Mehmet Ali Nayki’yi olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakaladı.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Neriman Onur’un cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan şüpheli hakkında soruşturma devam etmektedir.

Related Posts

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Ayhan Barut’tan sağlık emekçileri için çözüm çağrısı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, fedakar sağlık emekçilerinin derinleşen sorunlarına çözüm üretmeyen AKP iktidarı ve Sağlık Bakanlığı’nı Meclis’te eleştirdi. Doktorlardan hemşirelere, teknisyenlerden memurlara tüm sağlık emekçilerinin ‘çare’ aradığını belirten Barut, özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesini, aynı yerde 4 yıl çalışma şartı, yetersiz atamalar ve mülakat haksızlığıyla ilgili acil adım atılmasını istedi.

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

Son dakika… Pakistan ve Hindistan arasında gerilim tırmanıyor: Karşılıklı misilleme tehditleri geldi! Pakistan ordusunun sınırı geçtiği iddia edildi

Hindistan’ın 7 Mayıs gecesi Pakistan’a düzenlediği hava saldırısının ardından iki ülke arasındaki gerilim devam ediyor. Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, geçtiğimiz gün ulusa seslenerek Hindistan’ın ‘saldırısının bedelini ödeyeceğini’ duyurdu. Yeni Delhi yönetimi ise Pakistan’ın saldırması durumunda bir kez daha komşu ülkenin topraklarını hedef alacaklarını kaydetti. Keşmir bölgesinde topçu ateşi başlatan Pakistan ordusu, sınırın bazı bölgelerinde Hindistan topraklarına girerek Hintli askerlerle çatışmaya girdi.

Miras kavgası yüzünden babasını bıçakla öldürdü

Kayseri’nin Talas ilçesinde bir kişi tartıştığı oğlu tarafından bıçakla öldürüldü. Polisler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Kennedy suikastına ilişkin 60 bin belge erişime açıldı

ABD Ulusal İstihbarat Direktörü Tulsi Gabbard, eski Başkan John F. Kennedy’nin kardeşi ve ABD Adalet Bakanı Robert F. Kennedy’nin 1968’deki suikastına dair 60 bin yeni belgenin yayınlandığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir