Bakan Bolat Slovenya Başbakan Yardımcısı Fajon ile Ankara’da bir araya geldi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Tanja Fajon ile Görüştü

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Slovenya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Tanja Fajon ile bir araya geldi. Bakan Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu önemli buluşmaya dair detaylara yer verdi.

Bakan Bolat, Slovenya ile olan ikili ticaret ilişkilerine vurgu yaparak, 3,1 milyarlık ticaret hacminin artırılmasının ve iş birliği alanlarının genişletilmesinin önemine değindi. Ayrıca, Gümrük Birliği’nin modernizasyonu ve Avrupa Yeşil Anlaşması gibi konularda yakın iş birliğine vurgu yaptı.

Related Posts

Trump Musk kavgası son hız devam ediyor: Milyarderden ABD’de yeni parti sinyali

ABD Başkanı Donald Trump’la arası açılan eski Beyaz Saray danışmanı ve teknoloji milyarderi Elon Musk arasındaki gerilim sürüyor. Musk son olarak ABD’de yeni bir siyasi parti kurulmasına işaret eden bir paylaşım yaptı. Musk, sahibi olduğu X …

Anket vatandaşın halini gözler önüne serdi

Seçmenlerin yüzde 51’i TÜİK’in açıkladığı ‘düşük işsizlik’ rakamlarına ve iktidarın “ekonomik başarı diye anlattıklarına inanmıyor. Halkın yüzde 61’i son bir yılda daha da yoksullaştığını söylüyor. Yüzde 67’si geçinemiyor. Yüzde 58’i “Durum kötüye gider” diyor.

Fas’ta kurban kesimi yasaklandı

Fas’ta ekonomik zorluklar ve kuraklık nedeniyle hayvan pazarları kapatıldı ve bununla ilgili tüm ticari faaliyetler geçici olarak durduruldu. Ülkede sembolik kesim gerçekleştirilecek.

İBB’den yeni ‘yalanlar ve gerçekler’ açıklaması: ‘Villa’ ve ‘kayıt dışı para’ iddiaları yalanlandı!

İBB “yalanlar ve gerçekler” başlığıyla yapılan açıklamada İBB’ye ilişkin iddialara yanıt verildi. Söz konusu yazılı açıklamada, ‘İSKİ’den ödeme çıkartıp villa aldırdılar’ ve ‘Ekrem İmamoğlu, söz konusu villaları mal beyanında gizledi’ iddiaları yalanlandı.

Kampta boğulan 2 öğrenci Meclis’in gündeminde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, Ankara’dan Mersin’in Silifke ilçesine kampa götürülen öğrencilerden 2’sinin denizde boğularak hayatını kaybettiği olayın sorumlularına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yanıtlaması istemiyle Meclis’e soru önergesi sundu.

CHP kurultayı hedefte: İddianame ağır ceza mahkemesine gönderildi

CHP kurultayında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla hazırlanan ve Ankara 26’ncı Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianame, görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderildi.