Bilecik’te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Bilecik’te Motorlu Bisiklet ile Otomobil Çarpıştı: 3 Kişi Yaralandı

Bilecik’in 1. Organize Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklet çarpıştı ve 3 kişi yaralandı.

Kaza, Üniversite istikametinden gelen Duygu T. yönetimindeki 11 ABN 955 plakalı motorlu bisikletle, Açı Koleji istikametine dönmek için kavşaktan çıkan Zeynep T. idaresindeki 11 SD 109 plakalı otomobil arasında meydana geldi. Kazada motorlu bisiklet sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan Aynur U. ve 8 yaşındaki T.U. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalelerinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Yılda onlarca kazanın yaşandığı 1. Organize Kavşağı’nda trafik lambası sistemi olmamasına ilişkin yetkililere eleştiriler yöneltilirken.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Türkiye’nin ilk AAA oyunu ‘Black State’ oyunseverlerle buluşacak

Yerli dijital oyun stüdyosu Motion Blur, geliştirdiği “Black State” isimli Türkiye’nin ilk AAA (Triple-A) sınıfındaki oyununu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Yerli dijital oyun stüdyosu Motion Blur’un geliştirdiği oyunun farklı platformlara uyumu için son geliştirmeler yapılıyor. Motion Blur Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Orak, “Ticari başarı kadar kalıcı bir eser bırakma arzusuyla yola çıkıldı. Türkiye artık AAA bir oyunun çıktığı ülkelerden biri olmalı” dedi.

Dünyanın çekirdeğinden altın sızıyor!

Komplo teorilerine inat, Dünya’nın çekirdeği boş değil. Aksine; platin, rutenyum ve neredeyse gezegendeki altının tümü gibi değerli metallerle dolu, yoğun ve son derece sıcak bir yapı. Ancak 3 bin kilometreden fazla derinlikte yer alan bu doğa hazinesine ulaşmak günümüz teknolojisiyle imkânsız. Yine de, son araştırmalar bu hazinenin küçük bir kısmının yüzeye ulaştığını ortaya koydu.

Apple’ın yapay zeka destekli akıllı gözlüğü ne zaman çıkacak?

Artırılmış gerçeklik gözlüklerine bir adım daha yaklaşması beklenen Apple’ın yapay zeka destekli gözlüğü için tarih verildi.

Bursa’da ralli heyecanı

Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Yeşil Bursa Rallisi, 23-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Elazığlı sporcu Erciyes Dağı’na tırmandı

Elazığlı sporcu Tarık Trap, 3 bin 917 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı zirvesine tırmandı.

Oyun dünyasında Afrika devrimi: Kiro’o Games vites arttıyor

Afrika’nın oyun dünyasındaki öncülerinden biri olan Kiro’o Games, 2016’da PC platformu için çıkardığı Aurion: Legacy of the Kori-Odan ile adını duyurmuştu. 2024’te Afrika merkezli ilk Xbox oyununun yayıncısı olan stüdyo, şimdi mobil platformlara …