Bursa’da ralli heyecanı

Yeşil Bursa Rallisi’ne 118 Sporcu ve 59 Otomobil Katılacak

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun duyurusuna göre, Bursa’da düzenlenecek olan organizasyona toplamda 118 sporcu ve 59 otomobil katılacak.

49. Yeşil Bursa Rallisi, 23 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da Downtown Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek start seremonisi ile başlayacak. Ekipler, Orhaneli-Keles bölgesindeki zorlu asfalt etaplarda mücadele edecekler.

Sezonun son asfalt rallisi, 9 özel etaptan oluşan ve 493 kilometrelik bir parkurda gerçekleşecek. Yarış, 25 Mayıs Pazar günü saat 16.15’ten itibaren Aloft Bursa Hotel önündeki finiş podyumunda tamamlanacak.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

TOSFED (@tosfedofficial)’in paylaştığı bir gönderi

Related Posts

Türkiye’nin ilk AAA oyunu ‘Black State’ oyunseverlerle buluşacak

Yerli dijital oyun stüdyosu Motion Blur, geliştirdiği “Black State” isimli Türkiye’nin ilk AAA (Triple-A) sınıfındaki oyununu piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Yerli dijital oyun stüdyosu Motion Blur’un geliştirdiği oyunun farklı platformlara uyumu için son geliştirmeler yapılıyor. Motion Blur Yönetim Kurulu Başkanı Mahir Orak, “Ticari başarı kadar kalıcı bir eser bırakma arzusuyla yola çıkıldı. Türkiye artık AAA bir oyunun çıktığı ülkelerden biri olmalı” dedi.

Dünyanın çekirdeğinden altın sızıyor!

Komplo teorilerine inat, Dünya’nın çekirdeği boş değil. Aksine; platin, rutenyum ve neredeyse gezegendeki altının tümü gibi değerli metallerle dolu, yoğun ve son derece sıcak bir yapı. Ancak 3 bin kilometreden fazla derinlikte yer alan bu doğa hazinesine ulaşmak günümüz teknolojisiyle imkânsız. Yine de, son araştırmalar bu hazinenin küçük bir kısmının yüzeye ulaştığını ortaya koydu.

Apple’ın yapay zeka destekli akıllı gözlüğü ne zaman çıkacak?

Artırılmış gerçeklik gözlüklerine bir adım daha yaklaşması beklenen Apple’ın yapay zeka destekli gözlüğü için tarih verildi.

Elazığlı sporcu Erciyes Dağı’na tırmandı

Elazığlı sporcu Tarık Trap, 3 bin 917 metre yüksekliğindeki Erciyes Dağı zirvesine tırmandı.

Oyun dünyasında Afrika devrimi: Kiro’o Games vites arttıyor

Afrika’nın oyun dünyasındaki öncülerinden biri olan Kiro’o Games, 2016’da PC platformu için çıkardığı Aurion: Legacy of the Kori-Odan ile adını duyurmuştu. 2024’te Afrika merkezli ilk Xbox oyununun yayıncısı olan stüdyo, şimdi mobil platformlara …

Netflix kalan son interaktif içeriklerini platformdan kaldırıyor

Netflix, Black Mirror: Bandersnatch gibi interaktif içeriklerini kaldırmaya başladı. 12 Mayıs’tan sonra bu içerikleri platformdan izlemek mümkün olmayacak.