Çaykur Rizespor Palut’u Destekliyor

Çaykur Rizespor Kulübü: İlhan Palut İstifa İddialarını Yalanladı

Çaykur Rizespor Kulübü, teknik direktörleri İlhan Palut’un istifa ettiği yönündeki haberleri yalanladı.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Çaykur Rizespor, Bodrum FK’ya 2-0 mağlup olduktan sonra sosyal medyada Palut’un istifa edeceği iddiaları yayıldı. Ancak kulüp, bu iddialara açıklık getirerek Palut’un görevinin başında olduğunu vurguladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz İlhan Palut’un istifa edeceği yönündeki haberler asılsızdır. Palut, görevine devam etmekte olup, kulübümüzün geleceği için kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir” denildi. Ayrıca 30. haftadaki Sivasspor maçı için hazırlıkların planlandığı gibi devam ettiği belirtildi.

Çaykur Rizespor Kulübü, spekülasyonlara karşı taraftarlarına güvenlerini korumaları ve takıma destek vermeye devam etmeleri çağrısında bulundu.

Related Posts

Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Gazze’deki saldırılarına tepki

Dışişleri Bakanlığı İsrail’in Gazze’ye yönelik kara harekatına ilişkin acil ateşkes çağrısı yaparak, İsrail’in kalıcı bir barışa ulaşma niyetinde olmadığını açıkladı.

Suriyeli hacı adayları 14 yılın ardından kutsal topraklara gidiyor

Suriye’de Baas rejiminin devrilmesinin ardından huzura kavuşan Suriye halkından hacı adayları, 14 yıl sonra kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşıyor.

Netanyahu-Trump gerilimi İsrail basınında: Washington’a giden yol artık Ankara’dan geçiyor

İsrail gazeteleri, ABD Başkanı Donald Trump’ın son Orta Doğu turunu sert bir dille eleştirdi. Ülkenin önde gelen gazeteleri, Suudi Arabistan, Katar ve BAE’yi kapsayan ancak İsrail’i atlayan bu ziyaretin kasıtlı bir mesaj taşıdığını savundu.

Başkentte yarın bu yollar trafiğe kapatılacak

Ankara’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Aile kayıp başvurusunda bulundu! Cesedi boş arazide bulunsun

Büyükçekmece’de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 20 yaşındaki Akın S.’nin cansız bedeni boş arazide bulundu. Aile, oğullarını alacak verecek nedeniyle husumet yaşadıkları kişilerce öldürüldüğünü iddia ederken polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bakan Işıkhan açıkladı: 95 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, 88’i yerli üretim olmak üzere 95 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını açıkladı.