CHP lideri Özel’e saldırı sonrası ‘yeni olaylar olabilir’ uyarısı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKM’deki Cenaze Töreninde Saldırıya Uğradı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’in AKM’deki cenaze töreni sonrası protokol kapısından çıktığı sırada saldırıya uğradı. 66 yaşındaki sabıkalı Selçuk Tengioğlu, Özel’e yumrukla saldırdı.

Saldırganın 2004 yılında iki çocuğunu öldürdüğü ve ikisini yaraladığı ortaya çıktı. 2020’de şartlı tahliye ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

“2029’DA ÇIKMASI GEREKİYOR”

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında konuşan Avukat Mustafa Kemal Çiçek, “Normalde bu şahsın 2029’da çıkması gerekiyor” dedi.

“TÜRKİYE KRİTİK BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Mehmet Ali Kulat, Türkiye’nin kırılgan bir döneminde olduğunu belirterek, saldırı anını dikkatle izlediğini ifade etti. Siyasilerin ve ülkeyi karıştırmaya çalışanların hedefi olan insanların daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Eğer saldırganın elinde başka bir yaralayıcı alet olsaydı durumun daha vahim olabileceğini belirtti. Koruma önlemlerinin artırılması gerektiğini söyleyen Kulat, olayın toplumsal barışı tehdit eden büyük bir sorunun işareti olabileceğini savundu.

“DAHA BAŞKA OLAYLAR OLABİLİR”

Kulat, saldırının yalnızca bireysel bir olay olmadığını, toplumsal barışı zedeleyen büyük bir sorunu işaret edebileceğini belirtti. Benzer olaylara ve endişelere dikkat çekerek, yasaların uygulanması konusunda herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Related Posts

Seyitgazi’de Orman Yangını

Eskişehir Seyitgazi’de çıkan orman yangınına hava ve karadan müdahale sürüyor.

Yavru çakala ayakkabısıyla su verdi: O anlar kamerada

Bartın’da Yusuf Gülüç, tarlada çalışırken yanına gelen çakalın susuz kaldığını düşünerek ayakkabısıyla su içirdi.

Trump’dan İran’a tehdit

ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin haziranda İran’a gerçekleştirdiği hava saldırılarında hedef alınan nükleer tesislerin yok edildiğini savunarak, “eğer gerekirse yine yapacaklarını” ifade etti.

Bahçeli istedi, ‘Terörsüz Türkiye’ şarkısı bestelendi: İşte sözleri…

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sanatçı Ali Kınık’tan istediği “Terörsüz Türkiye” temalı, “Kardeşlik” şarkısı çıktı.

Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi çocukları öldürülen annelerle birlikte Bakırköy’de oturma eylemi yaptı

Kadıköy’de bıçaklanarak öldürülen 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi, çocukları öldürülen annelerle birlikte Bakırköy’de oturma eylemi yaptı. Yasemin Minguzzi’nin Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda dün başlattığı oturma …

Kılıçdaroğlu Ailesinin Acı Kaybı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikiz kardeşi Adil Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti.