CHP’li Gül Çiftci: “Anlaşılıyor ki Başsavcılık güne CHP’yle başlayıp, günü CHP’yle bitiriyor”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi’dan İmamoğlu Soruşturmasına Tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Ekrem İmamoğlu’nun bugünkü basın toplantısındaki “Heybedeki turpun adı Satılmış Büyükcanayakın” ifadeleriyle ilgili başlattığı soruşturmaya tepki gösterdi. Çiftçi, bu duruma sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Gül Çiftçi, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na basın açıklaması bittikten hemen sonra jet hızıyla yeni bir soruşturma açıldı. Anlaşılıyor ki; Başsavcılık güne CHP’yle başlayıp, günü CHP’yle bitiriyor” dedi.

Related Posts

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Gazze’de her gün yeni bir dram

Soykırımcı İsrail, Deyr el-Belah’ta gıda almak için sırada bekleyen 15 kadın ve çocuğu katletti. Han Yunus’ta ise un sırasındayken evi İsrail saldırısına hedef olan engelli baba Mecdi Cadallah, döndüğünde eşinin ve çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı.

Karabük’te kayalıktan düşen kişi yaralandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kayalıktan düşen bir kişi yaralandı.

Batı Şeria’da gerilim sürüyor: 3 Filistinli darbedildi

İşgal altındaki Batı Şeria’da tansiyon yükselmeye devam ediyor. Cenin ile Nablus arasında bulunan Mesudiye bölgesinde, yerleşimci İsraillilerin saldırısına uğrayan 3 Filistinli darbedilerek yaralandı. Filistin Kızılayı, yaralılara olay yerinde müdahale ettiklerini duyurdu.

Akıl tutulması: Kendisini ıslatmayan bahçıvanı dövdü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde serinlemek isteyen Hasan A. (15), kendisini hortumla ıslatmayı reddeden bahçıvan Mustafa A.’yı (61) darbetti.

Mola verdiği yerde kayboldu: Kaldırıldığı hastanede öldü

Almanya’dan eşiyle birlikte Ankara’ya giderken Sakarya’da TEM Otoyolu’nda aracını durdurup tuvalet molası veren Selim Güzel (70), kayboldu. Ekiplerin çalışmasıyla 7 saat sonra bitkin halde bulunan Güzel, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.