Düğünde çıkan tartışmada 2 kişiyi yaralayan kişi tutuklandı

Dumlupınar Mahallesi’nde Düğün Salonunda Silahlı Kavga

Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen tartışma kanlı bitti. Tartışmanın tarafları olan B.K., B.D. ve O.Ç. arasında çıkan anlaşılamayan kavgada silahlar konuştu.

Bir çiftin mutlu günü olan düğünde patlak veren olay, kısa sürede büyüyerek sokaklara taştı. Kargaşa esnasında B.K. adlı şahıs yanında bulunan tabancayı çıkararak ateş etti.

B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunla yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından hemen müdahale edilirken, B.K. gözaltına alındı ve üzerindeki tabanca ele geçirildi. Yaralanan B.D. ve O.Ç. ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerin ardından B.K., bugün adliyeye sevkedildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen B.K., olayın yargı sürecine girmiş oldu.

Related Posts

Kütahya’da tefecilik operasyonu: 6 şüpheli gözaltında

Kütahya’da tefecilik yaptıkları iddia edilen 6 kişi, eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin 16 kişiyi mağdur ettiği öne sürülüyor.

İsrail’den İran Devlet Televizyonu’na canlı yayında saldırı

İsrail’den İran Devlet Televizyonu’na canlı yayında saldırı

İsrail’in saldırılarında kaç İranlı öldü?

İran Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 13 Haziran’da Tahran başta olmak üzere çeşitli kentlere düzenlediği saldırılara ilişkin yaptığı resmi açıklamada, ülke genelinde yürütülen incelemeler sonucunda can kaybı ve yaralı sayısının belirlendiğini duyurdu …

Sağlık-Sen’den aile hekimliğinde yaşanan maaş kesintilerine ilişkin açıklama

Sağlık -Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, aile hekimliğinde yaşanan maaş kesintileri ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ürdün, hava sahasını sivil uçuşlara yeniden açtı

Ürdün, geçici olarak kapattığı hava sahasını yeniden sivil uçuşlara açtı.

İsrail’den ABD’ye ortak savaş teklifi: Birlikte vuralım

İsrail, İran’ın nükleer tesislerini hedef alan operasyonunda kritik Fordow tesisini yok etmek için ABD’den askeri destek talep etti