Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşanan acil durumda, bir personelin çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından zamanında kurtarıldı. Haberin duyulması üzerine harekete geçen hayvanseverler, yavruların sağlığı için hemen bir veteriner hekime başvurdu.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark etti. Hemen müdahale eden hayvanseverler, yavruları çıkardıktan sonra barınak çalışanları tarafından beslenmeleri için gerekli olan mama ve suyu sağladı. Bu anlar ise cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya üzerinde paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptı. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hemen bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Atatürk’ü yok sayan devlet kurumlarına üniversiteden anlamlı yanıt

Elazığ’daki 15 Temmuz anmalarında Atatürk’ün fotoğrafını asmayan kamu kurumları tepki toplarken, tek istisna Fırat Üniversitesi oldu. Rektörlük binasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı asıldı.

İsrailli eski başbakandan Netanyahu hükümetine Gazze tepkisi: ‘Bu bir toplama kampı’

İsrail’in eski başbakanlarından Olmert, İsrail’in Gazze’deki Filistinlileri zorla bir kampa yerleştirme planını eleştirdi, “Bu bir toplama kampı. Üzgünüm” diye konuştu.

İsrail saldırısında başından yaralanmıştı: 14 yaşındaki Musab 2 aydır yaşamla ölüm arasında

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyine düzenlediği bombardımanda başına isabet eden şarapnel parçasıyla felç olan 14 yaşındaki Musab Dibs, 2 ayı aşkın süredir hastanede ölüm kalım savaşı veriyor.

140 milyon dolarlık soygun! 300 kişiyi dolandırdılar

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), merkezi Georgia eyaletinde yer alan “First Liberty Building and Loan” adlı kredi kuruluşuna yönelik soruşturma başlattı. Soruşturmacılar, Georgia Kuzey Bölge Mahkemesine sundukları belgede, kuruluşun …

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Gazze’de her gün yeni bir dram

Soykırımcı İsrail, Deyr el-Belah’ta gıda almak için sırada bekleyen 15 kadın ve çocuğu katletti. Han Yunus’ta ise un sırasındayken evi İsrail saldırısına hedef olan engelli baba Mecdi Cadallah, döndüğünde eşinin ve çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı.