Evli sevgilisini trafikte eşiyle görünce felaketi yaşattı

Kadın, Eşini Aldatırken Yakalandı: İşte Yaşananlar

Dün akşam Yenişehir ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Ç.Ö. isimli kadın, Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Caddesi’nde sevgilisini eşiyle birlikte görünce krize girdi. Hemen takip etmeye başlayan Ç.Ö., çiftin içinde bulunduğu araca çarptı. Olayın ardından çift markete sığınırken, sağlık ve polis ekipleri olay yerine çağrıldı.

Sinir krizi geçiren Ç.Ö., daha sonra sevgilisinin arabasına tekrar çarptı. Ekiplerin ikna çabaları sonucunda sakinleşen kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından ise Ç.Ö., sevgilisi ve eşi ile birlikte emniyete götürüldü.

Related Posts

DEM Parti’de ‘Silopi’ krizi: İstifa yürüyüşünde ortalık karıştı

DEM Parti’li Silopi Belediye Başkanı Jiyan Ormanlı’nın parti disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından, istifasını isteyen kişilerin düzenlediği yürüyüşte arbede çıktı.

Belediye duyurdu: 4-5 Temmuz tarihinde denize girmek yasaklandı

Giresun Belediyesi, yüksek dalga ve rip akıntısı tehlikesi nedeniyle 4-5 Temmuz tarihlerinde denize girişi yasakladı. Karar, olası boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla alındı. Yetkililer, halkı uyararak yasağa uyulmasını ve sahillerde dikkatli olunmasını istedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Erdoğan yarın Azerbaycan’a gidiyor: Dikkat çeken KKTC ayrıntısı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatının 17. Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Azerbaycan’ın Hankendi şehrini ziyaret edecek.

Netanyahu, ateşkes için şartını açıkladı

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haberine göre, Netanyahu, İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Askalan kentindeki Eylat-Aşkelon Boru Hattı Şirketi genel merkezindeki açıklamasında, “Silah tutan herkesi öldürmemiz gerekiyor. Daha azı değil …

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.