Fatih Portakal o görüntüyü tekrar tekrar izletti: AKP’ye Erdoğan nasıl cevap veriyor?

2025 Yılında Yürürlüğe Girecek Yeni Asgari Ücret Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmalarında varılan sonucu kamuoyuna duyurdu.

Bakan Işıkhan, yapmış olduğu açıklamada, 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 22 bin 104 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

2025 yılı için belirlenen 22 bin 104 lira tutarındaki asgari ücret kararı, vatandaşlar arasında çeşitli tepkilere neden oldu.

Birçok vatandaş, açıklanan rakamın yetersiz olduğunu düşünerek, “22 bin 104 lira ile nasıl geçinilir?” sorusuna cevap aramaya başladı.

Medya Dünyasından Yorumlar

Öte yandan, Sözcü TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, 22 bin 104 lira olarak belirlenen asgari ücretin yetersizliğine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın benzer sözlerini hatırlattı.

Portakal, “Evin kirasını kim ödeyecek? Elektrik, su parasını kim ödeyecek? Çoluk çocuğun okul masrafını kim karşılayacak?” ifadelerini tekrarlayarak, tartışmalara katkıda bulundu. Kendi sorusunu ise şu şekilde öne sürdü:

– Sayın Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerine nasıl karşılık vereceksiniz?

Related Posts

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

İsrail bu defa 4 okulu hedef aldı!

İsrail ordusu, Gazze’de sivil bölgeleri hedef almaya devam ediyor. Gazze’nin güney ve doğu kesimlerine özellikle Zeytun, Şucaiyye ve Tuffah mahallelerini hedef alarak hava saldırılarını ve topçu atışlarını yoğunlaştırdı. 4 OKULU HEDEF ALDILAR İsrail …

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

CHP’de ‘Alevi’ kartı yeniden devrede: Özgür Özel hedefine din eğitimini koydu

Kurultay tartışmalarıyla CHP koltuğunu kaybetme ihtimali olan Özgür Özel, İstanbul’da katıldığı Muharrem Orucu iftar programında yaptığı konuşmada “Cemler, ibadet olarak din derslerinde yer alacak. Kimse zorunlu din dersi görmek zorunda kalmayacak.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ‘Alevi’ kimliğiyle bilinen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye geri döneceği tartışmalarının gölgesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Yuttuğu balığın kılçığı 2 hafta sonra boynunu delip çıktı

Balık yerken yanlışlıkla kılçığını yutan kadın hayatının şokunu yaşadı. Kılçık 2 hafta sonra boynundan çıktı.