Göztepe, Romulo’yu Leipzig’e Gönderiyor

Göztepe ile Alman ekibi Leipzig, Romulo transferinde sona geldi. Transferin kısa bir süre içerisinde resmiyete kavuşturulması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Almanya Bundesliga temsilcisi Leipzig ile Brezilyalı golcü Romulo’nun transferi konusunda sona yaklaştı. Benjamin Sesko’yu 85 milyon Euro karşılığında Manchester United’a satmasının ardından, gözler Romulo transferine çevrildi. Alman kulübü, Sesko’nun boşluğunu Göztepe’nin yıldız oyuncusuyla doldurmak istiyor.

Taraflar, bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varırken, transferin 20 milyon Euro’nun üzerinde bir bedelle gerçekleşmesi bekleniyor. Bu transfer gerçekleşirse, Göztepe kulüp tarihinin en yüksek bonservisli satışını yapmış olacak.

Rize’ye götürülmedi

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında bu akşam saat 19.00’da Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İzmir ekibinin yıldız ismi Romulo, bu kritik mücadeleye götürülmedi. Sezon öncesi hazırlık maçlarında da riske edilmeyen 23 yaşındaki oyuncunun, transfer görüşmelerinin yoğunlaşması nedeniyle kadroya alınmadığı öğrenildi.

Romulo’nun da Almanya’da forma giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, oyuncunun İzmir’de kalarak görüşmelerin tamamlanmasını beklediği ifade edildi.

2.5 milyon Euro’ya transfer edildi

Romulo, 2023-2024 sezonunun devre arasında Göztepe 1. Lig’de mücadele ederken Brezilya’nın Athletico Paranaense kulübünden kiralık olarak takıma katıldı. Sergilediği etkileyici performansla kısa sürede dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi, Ocak 2025’te 2.5 milyon Euro karşılığında alındı.

Göztepe formasıyla toplam 46 maça çıkan Romulo, 22 gol ve 13 asistlik performansıyla Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı. – İZMİR

Related Posts

Kıdemli Albay Akyüz’e Veda Yemeği

Cemalettin Akyüz’e yeni görevinde başarılar dilendi, plaket verildi.

Son dakika Balıkesir’de deprem mi oldu? Az önce deprem Balıkesir’de nerede oldu? Balıkesir deprem Kandilli ve AFAD son depremler listesi 12 Ağustos 2025

Son dakika Balıkesir deprem haberleri..Balıkesir’de deprem mi oldu? Az önce deprem Balıkesir’de nerede oldu? Balıkesir Kandilli ve AFAD son depremler.. 12 Ağustos 2025 Balıkesir deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu Balıkesir’de? Balıkesir son deprem büyüklüğü ne kadar? Balıkesir’de ve Balıkesir yakınındaki depremler nelerdir? Balıkesir’de anlık deprem mi oldu? Son dakika Balıkesir canlı deprem haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD Balıkesir deprem haberleri.. Balıkesir’de hangi ilçelerde deprem oldu ve hangi ilçelerde en çok hissedildi? Bugün Balıkesir’de deprem mi oldu? Deprem Balıkesir’de ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son Balıkesir’de nerede deprem oldu? Balıkesir deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Kızılay’da yeni skandal! Depremde çadır, hastanede kan pazarlığı…

6 Şubat depremlerinde çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay’da yeni bir skandal ortaya çıktı. Kurumun Kan Dağıtım Bölge sorumlusunun kan dağıtımında usulsüzlük yaptığı ve ‘kendisine ulaşanlara’ öncelik tanıdığı iddia edildi.

Giresun’da denizde kaybolan kişi aranıyor

Giresun’da denize girdikten sonra akıntıya kapılıp kaybolan kişi için arama çalışması başlatıldı.

Sınır Tanımayan Gazeteciler: İsrail ordusunun üstlendiği gazeteci Anas al-Sharif cinayetini kınıyoruz

Sınır Tanımayan Gazeteciler: İsrail ordusunun üstlendiği gazeteci Anas al-Sharif cinayetini kınıyoruz

Depoda vahşet: Şantiye amiri, işçisini vurdu

Adana’da belediyeye ait şantiyede görevli amir Taner Akkök, işçisini vurdu. Akkök’ün ifadesinde, “Benden izinsiz malzeme aldığı için tartıştık. Diğer çalışanların yanında hakaret etti. Bir anlık sinirle vurdum” dediği öğrenildi.