İsrail Saldırıları Sonucu Gazze’de 4 Kişi Hayatını Kaybetti
İsrail ordusunun Gazze kent merkezinde düzenlediği saldırılarda 2 ev hedef alındı ve 4 kişi yaşamını yitirdi, birçok kişi de yaralandı.
Hastane kaynaklarına göre, Rimal Mahallesi’nde bulunan bir ev ile Tafiş ailesine ait olan bir ev bombalandı. Rimal Mahallesi’ndeki saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Zeytun Mahallesi’ndeki saldırıda ise bir Filistinli öldü, yaralılar var.
İsrail tankları da gece boyunca Zeytun Mahallesi’nin doğusunu bombalarken, Nusayrat Mülteci Kampı’nın batısına da ağır ateş açtı.
7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarda Gazze’de yaklaşık 46 bin Filistinli öldü, 109 bin kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce can kaybı olduğu belirtiliyor ve saldırılar sivil altyapıyı da hedef alıyor.
More Stories
Asker Kılığındaki Dolandırıcıya 7.5 Yıl Hapis
Tatvan Belediye Başkanı’na ‘cumhurbaşkanı’na hakaret’ten gözaltı
Meral Akşener’den uzun süre sonra ilk fotoğraf: Son hali gündem oldu