İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 83’e ulaştı

İstanbul’da İftar Saatlerinde Trafik Yoğunluğu

İstanbul’da mesaisini tamamlayan vatandaşlar, iftara yetişebilmek için yola çıktı. Sabah saatlerinde başlayan yağışın da etkisiyle kent genelinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte, D-100 kara yolu ve TEM Otoyolu’nun belirli noktalarında, ana arterlerde trafik sıkışıklığı artıyor. Toplu taşıma araçlarında ise özellikle aktarma istasyonlarında yoğunluk dikkat çekiyor.

Avrupa Yakası’nda D-100 kara yolu Küçükçekmece mevkiinde Edirne istikametinde ve Yenibosna ile Basın Ekspres Yolu İkitelli mevkiinde çift yönlü trafik yoğunluğu gözleniyor.

TEM Otoyolu İSTOÇ civarında Edirne istikametinde ilerleyen araçlar zorlanıyor. Çağlayan-Okmeydanı bölgesinde ise trafik her iki yönde yavaş ilerliyor.

Anadolu Yakası’nda TEM Otoyolu Ümraniye-Kavacık istikametinde ve E-5’te Kadıköy’den Ataşehir’e kadar trafik sıkışıklığı yaşanıyor.

Avrupa ve Anadolu yakalarını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli’nde de trafik her iki yönde yoğun seyrediyor.

Evlerine iftar için yetişmeye çalışanlar, bazı otobüs durakları ile metrobüs ve tramvay istasyonlarında yoğunluk oluşturdu. Özellikle aktarma noktalarında kalabalık nedeniyle araçlara binmekte zorlanan yolcular dikkat çekiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CepTrafik haritasına göre kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 83 seviyesine ulaştı.

Related Posts

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

İsrail bu defa 4 okulu hedef aldı!

İsrail ordusu, Gazze’de sivil bölgeleri hedef almaya devam ediyor. Gazze’nin güney ve doğu kesimlerine özellikle Zeytun, Şucaiyye ve Tuffah mahallelerini hedef alarak hava saldırılarını ve topçu atışlarını yoğunlaştırdı. 4 OKULU HEDEF ALDILAR İsrail …

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

CHP’de ‘Alevi’ kartı yeniden devrede: Özgür Özel hedefine din eğitimini koydu

Kurultay tartışmalarıyla CHP koltuğunu kaybetme ihtimali olan Özgür Özel, İstanbul’da katıldığı Muharrem Orucu iftar programında yaptığı konuşmada “Cemler, ibadet olarak din derslerinde yer alacak. Kimse zorunlu din dersi görmek zorunda kalmayacak.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ‘Alevi’ kimliğiyle bilinen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye geri döneceği tartışmalarının gölgesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Yuttuğu balığın kılçığı 2 hafta sonra boynunu delip çıktı

Balık yerken yanlışlıkla kılçığını yutan kadın hayatının şokunu yaşadı. Kılçık 2 hafta sonra boynundan çıktı.