İyi Parti’den istifa edip AKP’ye katılan Kürşad Zorlu’dan eleştirilere ilk yanıt: Yalan kültürünün bir parçası olmayacağım

Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu: “Yalan Kültürünün Bir Parçası Olmayacağım”

2 Ocak’ta İyi Parti’den istifa ederek, geçtiğimiz hafta AKP’ye katılan Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, eleştirilere cevap verdi:

Eski İyi Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, 2 Ocak’ta İyi Parti’den istifa ettikten sonra AKP’ye katılmıştı. Zorlu’ya AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan parti rozetini takmıştı. Zorlu, yapılan eleştirilere yanıt verirken şunları söyledi:

“Önemli bir gün benim için. Yeni bir sürece girdik. Sadece şunu söylemek istiyorum; Türk milletinin bir evladı olarak, Anadolu’nun bir evladı olarak, bugüne kadar polemik kültürünün, polemik siyasetinin hep dışında kalmaya çalıştım. Bundan sonra da öyle olacak. Bana destek veren, yanımda olan, bana oy veren vicdanlı vatandaşlarımızın birtakım eleştirilerini de saygıyla karşılıyorum. Hepsinin başımın üzerinde yeri var. Ama yalan kültürünün de bir parçası olmayacağımın altını çizmek istiyorum. Şimdi ülkemiz için, aziz milletimiz için çözüm üretme, icraat zamanıdır. Dün olduğu gibi bundan böyle de Türk milletinin menfaatleri ve geleceği için çalışmaya devam edeceğim.”


Anadolu insanının Osmanlı İmparatorluğu zamanında tanıştığı bale nedir?

Related Posts

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

Dünyanın en yaşlı evlatlık bebeği dünyaya geldi

TÜİK açıkladı: Yaşa göre beklenen yaşam süresi

Türkiye’de doğuşta beklenen yaşam süresi 78,1 yıl olarak hesaplandı. 30 yaşındaki bir kişi için ortalama 49,9 yıl olan kalan yaşam süresi erkeklerde 47,5 yıl, kadınlarda 52,3 yıl olarak belirlendi.

Ordu’da yok artık dedirten olay: İstismar mağduru çocuk okuldan atıldı

Ordu’da babası tarafından cinsel istismara uğradığı öne sürülen 5 yaşındaki E.D, gittiği özel anaokulundan “davranışları” gerekçe gösterilerek atıldı.

Kumpirden ölüm davası başladı: “Uyardım, dinleselerdi ölmeyecekti”

İzmir’de Servet Polat’ın kumpirden zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirmesine ilişkin dava başladı. İşletmede kumpir yedikten sonra zehirlenen bir kişi, işletmeyi arayıp durumu bildirdiğini belirtip, “Ertesi gün iş yerini aradım ve zehirlendiğimi söyleyip ürünleri değiştirmelerini söyledim. Eğer ben aradıktan sonra ürünleri değiştirselerdi; kimse ölmeyecekti” dedi.

Zayıflattığı iddia ediliyor ancak gerçek bambaşka… Gıda takviyesinde yasaklı madde alarmı

İnternette gıda takviyesi olarak satılan ve bir ayda 10 kilo verdirdiği iddia edilen üründe sibutramin maddesine rastlandı. Sibutramin ani ölümlere, kalp krizi ve felçlere neden olabiliyor. Haber: Ahmet Örsoğlu

Eskişehirli Sporcular ANALİG’de Başarı Elde Etti

Afyon’da düzenlenen yüzme müsabakalarında Eskişehirli sporcular önemli dereceler elde etti.