İzmir’de hırsızlık operasyonu: 30 şüpheli tutuklandı

İzmir’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 65 şüpheli yakalanırken, 30’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik ile Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan operasyonlarda, evden hırsızlık olaylarına karışan 11, oto hırsızlığı olaylarına karışan 10, işyerinden hırsızlık olayların karışan 10, otodan hırsızlık olaylarına karışan 9, kapkaç olayına karışan 1, açıktan hırsızlık olaylarına karışan 3, motosiklet hırsızlığı olaylarına karışan 11, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı olaylarına karışan 2, güveni kötüye kullanma olaylarına karışan 3 şüpheli ile hakkında kesinleşmiş 48 yıl 9 ay hapis cezası bulunan 5 şüpheli olmak üzere toplam 65 şüpheli yakalandı. 

Ekipler tarafından yapılan operasyonlarda, işlem yapılan toplam 65 şüpheliden 30’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (ANKA)

Related Posts

Atatürk’ü yok sayan devlet kurumlarına üniversiteden anlamlı yanıt

Elazığ’daki 15 Temmuz anmalarında Atatürk’ün fotoğrafını asmayan kamu kurumları tepki toplarken, tek istisna Fırat Üniversitesi oldu. Rektörlük binasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı asıldı.

İsrailli eski başbakandan Netanyahu hükümetine Gazze tepkisi: ‘Bu bir toplama kampı’

İsrail’in eski başbakanlarından Olmert, İsrail’in Gazze’deki Filistinlileri zorla bir kampa yerleştirme planını eleştirdi, “Bu bir toplama kampı. Üzgünüm” diye konuştu.

İsrail saldırısında başından yaralanmıştı: 14 yaşındaki Musab 2 aydır yaşamla ölüm arasında

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin kuzeyine düzenlediği bombardımanda başına isabet eden şarapnel parçasıyla felç olan 14 yaşındaki Musab Dibs, 2 ayı aşkın süredir hastanede ölüm kalım savaşı veriyor.

140 milyon dolarlık soygun! 300 kişiyi dolandırdılar

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), merkezi Georgia eyaletinde yer alan “First Liberty Building and Loan” adlı kredi kuruluşuna yönelik soruşturma başlattı. Soruşturmacılar, Georgia Kuzey Bölge Mahkemesine sundukları belgede, kuruluşun …

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Erdoğan’dan Yiğit Bulut için taziye mesajı

Gazze’de her gün yeni bir dram

Soykırımcı İsrail, Deyr el-Belah’ta gıda almak için sırada bekleyen 15 kadın ve çocuğu katletti. Han Yunus’ta ise un sırasındayken evi İsrail saldırısına hedef olan engelli baba Mecdi Cadallah, döndüğünde eşinin ve çocuklarının cansız bedeniyle karşılaştı.