Kartalkaya Yangınında Soruşturma Devam Ediyor

Bolu Baro Başkanı Sinan Barut’tan Açıklama: Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Otel Yangını İnceleniyor

Bolu Baro Başkanı Sinan Barut, Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınıyla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Barut, herkesin iddianame ya da bilirkişi raporu ile detayları öğreneceğini ifade etti.

Adliye binası önünde konuşan Barut, Grand Kartal Otel’deki acı olay nedeniyle tüm ülkeye başsağlığı diledi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmayı detaylı bir şekilde devam ettirdiğini aktaran Barut, oteldeki incelemelerin halen devam ettiğini, 9 kişinin tutuklandığını ve 4 kişinin ise gözaltında tutulduğunu belirtti.

Barut, bilirkişi raporuna göre kusuru olan diğer şüphelilerin de yakalanacağını ve soruşturmanın devam edeceğini vurguladı.

Bolu Barosu’nun süreci titizlikle takip ettiğini belirten Barut, hayatını kaybedenlerin ve yaralananların haklarının korunması için ellerinden geleni yaptıklarını açıkladı.

Barut’a göre, yangının restoran bölümünde başladığı ve hızla yayıldığı tespit edildi. Şüphelilerin ifadelerinden ziyade delillerin toplanmasının önemli olduğunu vurgulayan Barut, soruşturmanın adil ve doğru bir şekilde yürütülmesi gerektiğini belirtti.

Related Posts

Kılıçdaroğlu’ndan Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’e ziyaret

Kılıçdaroğlu’ndan Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’e ziyaret

DEM Parti’de ‘Silopi’ krizi: İstifa yürüyüşünde ortalık karıştı

DEM Parti’li Silopi Belediye Başkanı Jiyan Ormanlı’nın parti disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından, istifasını isteyen kişilerin düzenlediği yürüyüşte arbede çıktı.

Belediye duyurdu: 4-5 Temmuz tarihinde denize girmek yasaklandı

Giresun Belediyesi, yüksek dalga ve rip akıntısı tehlikesi nedeniyle 4-5 Temmuz tarihlerinde denize girişi yasakladı. Karar, olası boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla alındı. Yetkililer, halkı uyararak yasağa uyulmasını ve sahillerde dikkatli olunmasını istedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Erdoğan yarın Azerbaycan’a gidiyor: Dikkat çeken KKTC ayrıntısı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatının 17. Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Azerbaycan’ın Hankendi şehrini ziyaret edecek.

Netanyahu, ateşkes için şartını açıkladı

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haberine göre, Netanyahu, İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Askalan kentindeki Eylat-Aşkelon Boru Hattı Şirketi genel merkezindeki açıklamasında, “Silah tutan herkesi öldürmemiz gerekiyor. Daha azı değil …