Kartalkaya’daki otel yangını faciası | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu acıyı yaşatanlar hukuka hesap verecek

AK Parti İl Kongreleri Devam Ediyor

AK Parti’de il kongreleri hız kesmeden devam ediyor. Bugün Van, Çanakkale, Çorum, Elazığ, Siirt, Tekirdağ ve Uşak illerinde kongreler gerçekleşiyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Eskişehir İl Kongresi ve Erdoğan’ın Konuşması

Erdoğan’ın Eskişehir İl Kongresi’nde yaptığı konuşmanın bazı önemli satırbaşları şöyle:

Gazze’de yaşanan gelişmelerin sevincini paylaşan Erdoğan, ramazanda da kardeşlerine destek olacaklarını belirtti. Ayrıca Suriye halkının ve Gazze’deki kardeşlerin Türkiye için dua etmesinin nedenini insan ve vicdan merkezli dış politikalarına bağladı.

Yangın Faciası ve Adli Süreç

78 kişinin hayatını kaybettiği yangın felaketiyle ilgili olarak Erdoğan, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için yoğun çaba gösterdiklerini vurguladı. Yargının olayla ilgili tüm sorumluları tek tek hesap soracağını belirtti. Siyasi polemiğe kapılmadan, hukukun gereğinin yapılacağını söyledi.

Van İl Kongresi ve 2028 Seçimleri Mesajı

Erdoğan, Van il kongresinde yaptığı konuşmada 2028 seçimlerine yönelik mesajlar verdi. Hedeflerinin yüzde 50 oy oranının üzerine çıkmak olduğunu belirterek, 2029 yerel seçimlerinde de başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Terörsüz bir Türkiye yolunda kararlı olduklarını vurguladı.


Erdoğan, AK Parti’nin Van’daki il kongresine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında öne çıkan bazı başlıklar şunlar:

“Türkiye’nin her yerinde AK Parti’nin temsilcisi olacağız ve tüm yurttaşları kucaklayacağız. Geleceğe odaklanarak büyük hedefler peşinde koşuyoruz, muhalefet gibi hataları işlemiyoruz. Hedefimiz yüzde 50’nin altına düşmemek. Her seçimde başarılı olarak milletimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz.”

“Terörün son bulmasıyla birlikte Türkiye’nin daha güçlü bir birlik oluşturacaklarına inanıyoruz. Farklı siyasi görüşler bir araya gelerek teröre karşı birlikte mücadele edeceğiz. Türkiye’nin kalkınması ve güçlenmesi için demokrasiyi koruyarak ilerleyeceğiz.”


Erdoğan 2028 seçimlerine ilişkin önemli mesajlar verdi

Related Posts

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Rusya ve Ukrayna arasında İstanbul Anlaşması kapsamında esir asker takası devam ediyor

Türkiye’nin ev sahipliğinde, İstanbul’da yapılan müzakerelerde varılan anlaşma doğrultusunda Rusya ile Ukrayna arasındaki esir askerlerin devam ediyor. Serbest bırakılan Ukraynalı askerler, evlerine döndü. Askerler yakınları tarafından karşılandı.

DEM Parti resmen açıkladı: Tarihi bir eşikteyiz; PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

DEM Parti resmen açıkladı: Tarihi bir eşikteyiz; PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.