Melikgazi Antika Pazarı Yoğun İlgiyle Açıldı

Melikgazi Antika Pazarı Büyük İlgi Gördü

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Melikgazi Antika Pazarı, çeşitli antikalar, el yapımı ürünler ve nadir bulunan değerli eşyaların sergilendiği bir platform oldu. Her ayın 3. Pazar günü açılacak olan bu yeni pazar, nostalji tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, “Melikgazi ilçemizde kültür ve sanat etkinliklerine önem veriyoruz. Nazım Toker Sanat Merkezi’nin yanında kurulan Antika Pazarı, antika tutkunları ve vatandaşlarımız için keyifli bir gün sunuyor. Bu etkinlik sayesinde şehrimizin turizmine ve esnaflarımızın ticari hayatına olumlu katkılar sağlıyoruz. Nisan ayının 3. Pazar günü tekrar açılacak olan Antika Pazarı’na tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Antikacı esnafı da Başkan Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ederek, antikalara olan ilgiden memnun olduklarını belirttiler. Melikgazi Antika Pazarı, ziyaretçilerine sanat, kültür ve geçmişle buluşma fırsatı sunmaya devam edecek. – KAYSERİ

Related Posts

Dolar ve Euro güne nasıl başladı?

Dolar ve Euro güne nasıl başladı?

Güncel akaryakıt fiyatları: Benzin, mazot ve LPG’de son durum

Güncel akaryakıt fiyatları: Benzin, mazot ve LPG’de son durum

Fed Başkanı Powell artan ekonomik risklere karşı uyardı: Daha yüksek işsizlik ve daha yüksek enflasyon riskleri artmış görünüyor

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, büyük tarife artışlarının sürdürülmesi halinde enflasyon ve işsizliğin artabileceği, ekonomik büyümenin yavaşlayabileceği uyarısında bulundu. Powell yaptığı açıklamada “Şu an için, politika duruşumuzda herhangi bir ayarlama yapmayı düşünmeden önce daha fazla netlik beklemek için iyi bir konumdayız” ifadelerini kullandı.

Yeni kara delik Çukurova

Uğruna Şakirpaşa Havalimanı kapatılan Çukurova Havalimanı’nda tutmayan yolcu garantisi için firmaya ilk 5 ayda 20 milyon 377 bin TL ödendi Firma burayı 10 yıl daha işletecek.

12.4 milyar TL ilk çeyrek kârı

Türkiye İş Bankası, yılın ilk çeyreğinde 12.4 milyar lira düzeyinde kâr elde etti.

Konaklama, enerji ve madende büyüyecek

10’uncu yılını kutlayan alternatif portföy yönetim şirketi RePie Portföy toplam portföy büyüklüğünün 2.5 milyar doları geçtiğini açıkladı. Bu yıl yatırımlarında madencilik, enerji ve konaklama sektörlerine odaklanmayı hedefleyen şirket, portföy büyüklüğünü yıl sonunda 3 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor.