Motosiklete bindiler, çevreye korku dolu anlar yaşattılar

Serik’te Maskeli Gençlerin Korku Dolu Anları

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken iki tabancayla yolcuları ve vatandaşları korkutmaya kalkıştı. Diğer motosiklet üzerindeki arkadaşları ise bu korkunç anları cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençlerin silahları insanlara doğrultması büyük bir korku yarattı.

4 Kişi Gözaltına Alındı

Olayın ardından yapılan ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli gençlerden S.K (18) ve G.A (18) ifadelerinde, ellerindeki silahların gerçekte oyuncak silah olduğunu ve gerçek silah sesi çıkarmadığını belirtti.

Korku ve panik yaratarak tehdit etmek suçundan hakkında adli işlem başlatılan maskeli gençlerle birlikte o anları kaydeden Y.Y (19) ve M.Ç (17) ise şu anda soruşturma altında.

Related Posts

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

CHP’den Bayrampaşa Belediyesi’ndeki istifalar hakkında açıklama: Suç duyurusunda bulunuldu

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Rusya ve Ukrayna arasında İstanbul Anlaşması kapsamında esir asker takası devam ediyor

Türkiye’nin ev sahipliğinde, İstanbul’da yapılan müzakerelerde varılan anlaşma doğrultusunda Rusya ile Ukrayna arasındaki esir askerlerin devam ediyor. Serbest bırakılan Ukraynalı askerler, evlerine döndü. Askerler yakınları tarafından karşılandı.

DEM Parti resmen açıkladı: Tarihi bir eşikteyiz; PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

DEM Parti resmen açıkladı: Tarihi bir eşikteyiz; PKK 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak

Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin annesi bulundu

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.