Ne duvar kaldı ne dam: Geceden sabaha cayır cayır yandı

Bursa Tahtalı Mahallesi’nde Ses Sistemleri Fabrikasında Yangın Çıktı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi’nde geçen gece yaşanan yangın, ses sistemleri üreten bir fabrikayı etkiledi.

Yoğun Müdahale Gece Boyunca Sürdü

Olayı fark eden fabrika çalışanları derhal 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi ve itfaiye, polis ve sağlık ekipleri hemen harekete geçti.

Alevler hızla büyüdü, ancak polis ve itfaiyenin eşgüdümlü çabaları sayesinde yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları sabaha kadar devam etti.

Sabahın Aydınlığında Ortaya Çıkan Hasarlar

Sabahın erken saatlerinde fabrikanın durumu ortaya çıktı. Dış cephe ve çatıda meydana gelen zararlar, yangının şiddetini gözler önüne serdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere soruşturma başlattı. Yetkililer, olayı detaylı bir şekilde incelemeye devam ediyor.

Related Posts

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

İsrail bu defa 4 okulu hedef aldı!

İsrail ordusu, Gazze’de sivil bölgeleri hedef almaya devam ediyor. Gazze’nin güney ve doğu kesimlerine özellikle Zeytun, Şucaiyye ve Tuffah mahallelerini hedef alarak hava saldırılarını ve topçu atışlarını yoğunlaştırdı. 4 OKULU HEDEF ALDILAR İsrail …

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

CHP’de ‘Alevi’ kartı yeniden devrede: Özgür Özel hedefine din eğitimini koydu

Kurultay tartışmalarıyla CHP koltuğunu kaybetme ihtimali olan Özgür Özel, İstanbul’da katıldığı Muharrem Orucu iftar programında yaptığı konuşmada “Cemler, ibadet olarak din derslerinde yer alacak. Kimse zorunlu din dersi görmek zorunda kalmayacak.” açıklamasında bulundu. Bu açıklamanın ‘Alevi’ kimliğiyle bilinen eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye geri döneceği tartışmalarının gölgesinde yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Yuttuğu balığın kılçığı 2 hafta sonra boynunu delip çıktı

Balık yerken yanlışlıkla kılçığını yutan kadın hayatının şokunu yaşadı. Kılçık 2 hafta sonra boynundan çıktı.