Samsung’un üçe katlanan telefonu hakkında yeni bilgiler geldi

Samsung’un Yeni Katlanabilir Telefonuyla İlgili Detaylar Ortaya Çıktı

Teknoloji devi Samsung’un, ekranı üçe katlanabilen yenilikçi bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak bu iddialı cihazın bazı teknik özelliklerine dair ortaya çıkan ilk bilgiler, özellikle hızlı şarj ve kamera teknolojisi konusunda beklentileri karşılamayabilir.

Güvenilir bir sektör kaynağından sızdırılan bilgilere göre, merakla beklenen üçe katlanan telefonun yalnızca 25W şarj hızını destekleyeceği iddia ediliyor.

Gerçek şarj hızının daha da düşük olabileceği, ancak Samsung’un pazarlama materyallerinde 25W olarak belirteceği öngörülüyor.

Yavaş Şarj Hızı Eleştirileri

Samsung, yavaş şarj hızları nedeniyle uzun süredir teknoloji meraklılarının eleştirilerine maruz kalıyor. Şirketin en güncel amiral gemisi olan Galaxy S25 Ultra’nın bile yalnızca 45W şarj desteği sunması, rakiplerinin gerisinde kaldığını gösteriyor.

Özellikle Çinli üreticiler, daha yüksek hızlarda şarj teknolojileri sunarken, Samsung’un geride kaldığı belirtiliyor. Xiaomi’nin 90W kablolu ve 80W kablosuz şarj desteği gibi özellikler sunması dikkat çekiyor.

Ayrıca, Çinli markaların daha büyük batarya kapasiteleriyle gelen modellerinin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kamera özelliklerine gelirsek, yeni telefonun ekran altı kamera teknolojisini kullanmayabileceği söylentiler arasında. Ancak, ekran altı kameraların görüntü kalitesi açısından daha az performans gösterdiği belirtiliyor.

Samsung’un daha iyi fotoğraf çekme deneyimi sunmak için bu teknolojiyi kullanmama ihtimali üzerinde duruluyor.

Tahmini Fiyat ve Satış Stratejisi

Samsung’un, katlanabilir telefonu için yüksek bir fiyat belirlediği ve sınırlı sayıda üretim yapmayı planladığı iddia ediliyor. Beklenen maliyetin 2 bin doların üzerinde olması, telefonun sınırlı sayıda pazara sunulacağını gösteriyor.

İlk etapta Güney Kore’de piyasaya sürülmesi beklenen telefonun, daha sonra yalnızca belirli büyük pazarlarda satılacağı düşünülüyor.

Related Posts

Yapay zekaya yöneltilince çevreye en çok zarar veren sorular belirlendi

ChatGPT gibi geniş dil modellerine yazılan her sorgu enerji gerektiriyor ve karbondioksit salımına yol açıyor.

ChatGPT’yle konuşup başka birine dönüşenler anlattı: Eşiyle boşanan bile var

Hayatımıza hızla dahil olan yapay zekanın en çok kullanılan uygulamalarından biri ChatGPT… Ancak bu bot ile uzun süreli ve derin sohbetler, sınırları zorlayan etkiler bırakabiliyor. Aralarında evliliği biten, gerçeklik algısı sarsılan ve bunalım yaşayanların da bulunduğu bazı kullanıcılar, yaşadıkları sıra dışı deneyimleri paylaştı.

Güneş’te devasa bir delik açıldı: Kutup Işıkları mı geliyor?

Güneş’in yüzeyinde devasa bir koronal delik açıldı ve bu açıklıktan çıkan yüksek hızlı güneş rüzgârı doğrudan Dünya’ya doğru ilerliyor.

Travmatik çocukluk geçiren kadınlarda risk yüzde 60 daha yüksek

Yeni bir araştırmaya göre, çocuklukta fiziksel ya da cinsel istismara maruz kalan kadınların, yetişkinlikte çikolata kisti olarak da bilinen endometriozis hastalığına yakalanma riski belirgin şekilde artıyor. Human Reproduction dergisinde yayımlanan çalışmada, travmatik çocukluk deneyimlerinin bu kronik jinekolojik hastalığın gelişimiyle ilişkili olabileceği ortaya kondu.

Sağlık ve fitness takibinde elektronik tekstiller

Sağlık ve fitness dünyası, elektronik tekstillerle yeniden şekillendi. Giyilebilir teknolojinin en yenilikçi yüzü olan elektronik tekstiller, akıllı sensörlerle donatılmış kumaşlar aracılığıyla kullanıcıların sağlık verilerini gerçek zamanlı olarak …

Dünya üniversiteleri sıralamasında ilk 500’e Türkiye’den hiçbir üniversite giremedi

Dünya üniversiteleri sıralamasında ilk 500’e Türkiye’den hiçbir üniversite giremedi