Silivri beş benzemezi bir araya getirdi

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İkinci Kez Tutuklandı

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, “ihaleye fesat karıştırma” suçlamasıyla ikinci kez tutuklandı. Özer, daha önce “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan da dava açılmış ve tutuklanarak görevden alınmıştı.

Ahmet Özer’in avukatı Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi’nde müvekkiliyle gerçekleştirdiği görüşme sırasında dikkat çeken detayları kamuoyuyla paylaştı.

Hüseyin Ersöz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, farklı alanlardan isimlerin cezaevinde avukatlarıyla görüştüğünü ifade etti ve şunları belirtti:

  • Koridorla ayrılan görüş odalarında Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat gibi isimler yer alıyordu.
  • Aynı gün aynı odalarda sosyal medya fenomeni Kerimcan ile futbolcu dolandırıcılığı suçundan aranan Seçil Erzan’ın avukatlarıyla görüştüğünü gözlemledim.
  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın da bu görüşmeler sırasında cezaevinde bulunduğunu belirtmek gerek.

Ülkenin adalet sistemi ve toplumsal hayatın, soruşturma süreçleri ve davalarda nasıl şekillendiğine dair çarpıcı bir örnek olarak, bu görüşme detayları dikkat çekiciydi.

Related Posts

Belediye duyurdu: 4-5 Temmuz tarihinde denize girmek yasaklandı

Giresun Belediyesi, yüksek dalga ve rip akıntısı tehlikesi nedeniyle 4-5 Temmuz tarihlerinde denize girişi yasakladı. Karar, olası boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla alındı. Yetkililer, halkı uyararak yasağa uyulmasını ve sahillerde dikkatli olunmasını istedi.

Endonezya’da feribot battı: 30 kişi kayıp

Endonezya’da 65 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu 4 kişi öldü, 30 kişi kayboldu.

Erdoğan yarın Azerbaycan’a gidiyor: Dikkat çeken KKTC ayrıntısı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatının 17. Zirvesi’ne katılmak üzere yarın Azerbaycan’ın Hankendi şehrini ziyaret edecek.

Netanyahu, ateşkes için şartını açıkladı

İsrail’de yayın yapan Kanal 13 televizyonunun haberine göre, Netanyahu, İsrail’in Gazze Şeridi sınırındaki Askalan kentindeki Eylat-Aşkelon Boru Hattı Şirketi genel merkezindeki açıklamasında, “Silah tutan herkesi öldürmemiz gerekiyor. Daha azı değil …

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

Öcalan’la görüşmek için Türkiye’ye geldiler

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’la görüşmek için gelen yabancı heyet İstanbul’da temaslarda bulundu.