Suzuki’nin önerdiği madeni yağ partneri Castrol oldu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Castrol, Suzuki’nin 4×4 araçları ve hibrit modellerini kapsayan ürün gamına uygun madeni yağ çözümleri sunacak.

Castrol ve Suzuki arasında imzalanan işbirliğiyle Suzuki kullanıcılarının her koşulda en üst düzey performansı elde edebilmesi hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Genel Müdürü Nilay Tatlısöz, güçlü şirketlerle bir araya geldiklerini belirtti.

Doğan Trend Grubu Otomotiv Markaları Genel Müdür Yardımcısı Uğur Sakarya da sağlamlığıyla bilinen Suzuki markasının yine verimli, üstün ve dayanıklı ürünleriyle tüm dünyada bilinen Castrol markasıyla yan yana gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Related Posts

Grok ve X, Fransa’da da başını belaya soktu

Fransa, X platformunu yabancı müdahaleye zemin hazırladığı iddiasıyla mercek altına aldı. Paris Savcılığı, soruşturmanın hem X adlı şirketi hem de kimliği açıklanmayan kişileri kapsadığını duyurdu. Savcı Laure Beccuau, incelemelerde iki olası suça …

Sosyal medyanın yeni platformu: TEKNOFEST sosyal yayında! Milliyet.com.tr artık burada

Sosyal medyanın yeni uygulaması TEKNOFEST sosyal yayın hayatına başladı. Milliyet.com.tr’yi TEKNOFEST sosyal uygulamasından da takip edin son dakika gelişmelerden anında haberdar olun.

Yapay zekaya yöneltilince çevreye en çok zarar veren sorular belirlendi

ChatGPT gibi geniş dil modellerine yazılan her sorgu enerji gerektiriyor ve karbondioksit salımına yol açıyor.

ChatGPT’yle konuşup başka birine dönüşenler anlattı: Eşiyle boşanan bile var

Hayatımıza hızla dahil olan yapay zekanın en çok kullanılan uygulamalarından biri ChatGPT… Ancak bu bot ile uzun süreli ve derin sohbetler, sınırları zorlayan etkiler bırakabiliyor. Aralarında evliliği biten, gerçeklik algısı sarsılan ve bunalım yaşayanların da bulunduğu bazı kullanıcılar, yaşadıkları sıra dışı deneyimleri paylaştı.

Güneş’te devasa bir delik açıldı: Kutup Işıkları mı geliyor?

Güneş’in yüzeyinde devasa bir koronal delik açıldı ve bu açıklıktan çıkan yüksek hızlı güneş rüzgârı doğrudan Dünya’ya doğru ilerliyor.

Travmatik çocukluk geçiren kadınlarda risk yüzde 60 daha yüksek

Yeni bir araştırmaya göre, çocuklukta fiziksel ya da cinsel istismara maruz kalan kadınların, yetişkinlikte çikolata kisti olarak da bilinen endometriozis hastalığına yakalanma riski belirgin şekilde artıyor. Human Reproduction dergisinde yayımlanan çalışmada, travmatik çocukluk deneyimlerinin bu kronik jinekolojik hastalığın gelişimiyle ilişkili olabileceği ortaya kondu.