Ünlü fenomen sırtını dövmeyle kaplatmak için anestezi aldı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Brezilyalı Otomobil Fenomeni Ricardo Godoi Dövme Yaptırırken Hayatını Kaybetti

T24 Dış Haberler

Brezilya’nın ünlü otomobil fenomenlerinden biri olan Ricardo Godoi, sırtına dövme yaptırırken aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilya’da bir hastanede genel anestezi altında sırtına dövme yaptırmak isteyen Godoi’nin kalbi durdu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yapılan otopsi raporuna göre, Godoi’nin ölüm nedeni “anestezi indüksiyonu, solunum durması ve kalp durması” olarak belirtildi. Ayrıca steroid kullanımının da ölümüne yol açtığı tespit edildi. Ancak ailesi, steroid kullanımını reddederek Godoi’nin uzun süredir bu tür maddeleri kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini iddia etti.

Olayı inceleyen polis memuru Aden Claus, “Godoi’nin ailesiyle yapılan görüşmede, yaklaşık beş aydır steroid kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini teyit ettik” dedi.

Dövme stüdyosu da olayla ilgili bir açıklama yaparak, işlemin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için özel bir hastane ve sertifikalı bir anestezi uzmanı ile anlaşıldığını belirtti. Yapılan kan testlerinin herhangi bir risk göstermediği vurgulandı.


Şans ve Ruh Burcunuzu Öğrenin! ‘Kısmet ve Niyet’ Yazarı Hakan Kırkoğlu Anlatıyor

Related Posts

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

Öcalan’la görüşmek için Türkiye’ye geldiler

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’la görüşmek için gelen yabancı heyet İstanbul’da temaslarda bulundu.

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

İsrail bu defa 4 okulu hedef aldı!

İsrail ordusu, Gazze’de sivil bölgeleri hedef almaya devam ediyor. Gazze’nin güney ve doğu kesimlerine özellikle Zeytun, Şucaiyye ve Tuffah mahallelerini hedef alarak hava saldırılarını ve topçu atışlarını yoğunlaştırdı. 4 OKULU HEDEF ALDILAR İsrail …

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.