Yolcu otobüslerine silahlı saldırı: 15 kişi kaçırıldı

Nijerya’da Yolcu Otobüslerine Saldırı: 15 Kişi Kaçırıldı

Nijerya’da yaşanan üzücü bir olayda, Nijerya Karayolu Taşımacılığı Çalışanları Sendikası Benue Sekreteri Yakubu Onu, silahlı kişilerin, Nada-Adoka kara yolundaki Gwer bölgesinde yolcu taşıyan iki araca baskın düzenlediğini açıkladı.

Sekreter Onu, saldırıda çoğunluğu kadın olan 15 kişinin kaçırıldığını belirtti. İlk araçta bulunan dokuz yolcudan altısı, silahlı kişiler tarafından ormana götürülerek kaçırıldı. Diğer araçta bulunan sekiz kişi ise Naka kasabası yakınlarında aynı silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.

Şans eseri kurtulan sürücü ve üç yolcu, durumu polise bildirerek yardım istedi. Olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.

Related Posts

Bakan Bayraktar: Akkuyu NGS tamamlandığında Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Gabar Dağı’ndaki petrol üretimine ilişkin, “Oradan her yıl 2 milyar dolar kasamıza para geliyor. İnşallah üretim arttıkça daha da fazla olacak” dediği açıklamasında ayrıca Akkuyu’nun tamamlandığında Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 10’unu da karşılayacak karşılayacağını söyledi.

MHP’li eski başkan tutuklandı

Kırıkkale’de, “irtikap” suçlamasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 5’i tutuklandı. Aralarında eski Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın da bulunduğu şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece farklı adli kararlarla serbest bırakıldı ya da tutuklandı.

İsrail Lazkiye’yi bombaladı

İsrail ordusunun Suriye’nin batısındaki Lazkiye kentinin Ceble ilçesine düzenlediği hava saldırısında bir kişi hayatını kaybetti. Suriye devlet televizyonu El-İhbariyye’ye göre, İsrail, Lazkiye iline bağlı Ceble ilçesine bağlı Zama Köyü’nü vurdu …

Sayılarında ciddi artış gözlenmişti: Bir haftada 6 ölü balina kıyıya vurdu

San Francisco Körfezi bölgesinde bir hafta içinde 6 gri balina ölü olarak kıyıya vurdu. Yetkililer, ölümlere ilişkin araştırma başlattıklarını belirtti.

Sinopta 113 üniversite öğrencisi hastanelik oldu

Sinop Valiliği, kentte 113 üniversite öğrencisinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğunu ve öğrencilerin ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiğini bildirdi.

MHP’li vekil canlı yayında AKP’li başkana sert sözlerle yüklendi: ‘Adnan Oktar ve kedicikleri gibi…’

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı yerel bir televizyon kanalında AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e sert ifadelerle yüklendi. Şanlıtürk “Sosyal medyada Adnan Oktar’ın kedicikleri gibi ‘Çok iyi yaptık, çok güzel’ videoları paylaşılıyor. Kamunun parasıyla gazetelere ısmarlama haber yaptırmayı bırakın” dedi.