Askeri malzeme deposunda patlama

Küba’da Askeri Malzeme Deposunda Patlama: 13 Asker Kayboldu

Küba’nın Holguin eyaletine bağlı Melones bölgesinde bulunan askeri malzeme deposunda meydana gelen patlama sonucu 13 askerin kaybolduğu bildirildi. Patlama, askeri malzemelerin infilak etmesiyle gerçekleşti. Küba Devrimci Silahlı Kuvvetleri Bakanlığı (Minfar), patlama sonrası kaybolan askerlerle ilgili olarak arama-kurtarma çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Ailelere Bilgi Verildi ve Tahliyeler Gerçekleştirildi

Patlamanın ardından kaybolan askerlerin ailelerine bilgi verildiği ve olayla ilgili çözüm için silahlı kuvvetlerin büyük çaba sarf ettiği belirtildi. Ayrıca, patlamanın etkilerinden dolayı 500 kişi tedbir amacıyla tahliye edildi.

Bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edilmiş durumda ve yetkililer, olayın çözülmesi için gerekli tüm önlemleri almakta kararlı. Patlamanın nedeni ise henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Related Posts

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

Öcalan’la görüşmek için Türkiye’ye geldiler

PKK elebaşı Abdullah Öcalan’la görüşmek için gelen yabancı heyet İstanbul’da temaslarda bulundu.

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Özgür Özel’den Saraçhane’nin ardından paylaşım: Darbecilere boyun eğmeyen, yolundan dönmeyenlere selam olsun!

Elazığ’da ‘orman yangını’ tedbiri: Yanıcı malzemelerin satışına yasak

Türkiye’nin ciğerleri yanmaya devam ederken Elazığ Valiliği, kent genelinde havai fişek, dilek balonu gibi yanıcı malzemelerin kullanımı ve satışına yasak getirdi.

İsrail bu defa 4 okulu hedef aldı!

İsrail ordusu, Gazze’de sivil bölgeleri hedef almaya devam ediyor. Gazze’nin güney ve doğu kesimlerine özellikle Zeytun, Şucaiyye ve Tuffah mahallelerini hedef alarak hava saldırılarını ve topçu atışlarını yoğunlaştırdı. 4 OKULU HEDEF ALDILAR İsrail …

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.